Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OSKA_small_11

Inkoop Autumn/Winter 2022 gestart

In Januari start het nieuwe inkoopseizoen voor onze Autumn/Winter Collecties 2022.

Bent u geïnteresseerd in de collecties van 12Hovenagenturen, kom dan eens langs in de showroom in Rotterdam en ervaar onze nieuwe materialen. Neem contact met ons op en maak een afspraak om er zeker van te zijn dat u terecht kunt en wij u alle tijd en aandacht kunnen geven.

Het inkoopseizoen loopt nog tot en met xx februari.

ISCHIKO Inkoop

Autumn/Winter Collecties 2019

Vrijdag 18 januari 2019 start het nieuwe inkoopseizoen voor onze Autumn/Winter Collecties 2019.

Bent u geïnteresseerd in de collecties van 12Hovenagenturen, kom dan langs in de showroom in het Fashion House in Amsterdam en ervaar onze nieuwste collecties. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat u terecht kunt en wij u alle tijd en aandacht kunnen geven.

Het inkoopseizoen loopt nog tot en met 20 februari.

Fashion House Event 2017

Tijdens de eerste dag van de Modefabriek openen ook de Fashion Agents in het Fashion House hun deuren weer om de nieuwste en inspirerende collecties voor het najaar te tonen. Wij zien u graag zondag 22 januari.

 

We're at home, you're invited!

Jan Jansen: 'From clog to orchid shoe and everything in between'

Jan Jansen staat in januari 2017 weer op de modefabriek met een nieuwe Najaar/Winter Collectie. Wilt u de nieuwste collectie schoenen bekijken of meer informatie? Kom dan langs op zondag 22 of maandag 23 januari op de Modefabriek of neem contact op met 12Hovenagenturen.

6018030024_013

Voorjaar/Zomer Collecties 2017

Het inkoopseizoen is weer geopend voor de Voorjaar/Zomer Collecties 2017. Bent u geïnteresseerd in de collecties van 12Hovenagenturen? Kom langs in de showroom in het Fashion House in Amsterdam en ervaar zelf de nieuwste collecties. Vanaf zondag 10 juli zijn we weer dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 maar om zeker te zijn dat we u alle tijd en aandacht kunnen geven kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak.

Fashion House Event 2016

Zondag 24 januari zal het Fashion House Event weer plaatsvinden! Tijdens de eerste dag van de Modefabriek openen verschillende modeagenturen hun deuren en bieden u de kans om in een inspirerende omgeving de nieuwste najaarscollecties te bekijken.

Een gratis shuttle service pendelt tussen de Modefabriek en het Fashion House.

 

We're at home. You are invited!

Feel inspired!

Inkooptijden 2016

Bent u geïnteresseerd in een van de collecties van 12hoven Agenturen? Kom langs in de showroom in het Fashion House in Amsterdam en ervaar zelf de nieuwste collecties. Vanaf zondag 24 januari zijn we weer dagelijks geopend van 10:00 tot 17;00 maar om zeker te zijn dat we u alle tijd en aandacht kunnen geven kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak.

Copyright 12Hovenagenturen © All Rights Reserved.